Beställning

Alla beställningar från Racebil.se är bindande. Normalt får du en bekräftelse inom några minuter till den e-postadress som du uppgett vid ordertillfället. Om din bekräftelse uteblir, om du ångrar din beställning eller har gjort något misstag i den – kontakta Racebil.se omgående på info.racebil@gmail.com. Vi sparar IP-nummer på alla beställningar och polisanmäler, undantagslöst, falska sådana.

Alla beställningar som görs utanför sveriges gränser måste förskottsbetalas. När Racebil.se har tagit emot betalningen, skickas varorna till kunden. Kontakta oss vid beställning från utlandet på info.racebil@gmail.com

Priser

Du väljer själv om du vill att priserna visas inkl. eller exklusive moms.

Priserna gäller fritt vårt lager. Frakt och ev. efterkravsavgift tillkommer. Vid retur av beställda ej utlösta varor debiteras beställaren fraktkostnader tur och retur samt 200:-/sek i expeditions kostnad. Returnering av oanvända och oskadade delar godkännes inom 10 dagar. (10% returavgift avdrages) Vi löser ej ut något per efterkrav.

Racebil.se reserverar sig för momsändringar, avgifter, valutaförändringar och dylikt som står utanför vår kontroll.

Frakt

Vi skickar normalt med Schenker till ert närmaste Schenker ombud. Vi tillämpar enhetsfrakt per paket med 89:- Maximal längd 1,4m. Tänk på detta spec. vid beställning av rör. Om du t.ex beställer 4m rör så meddela oss i vilka längder du vill ha det uppkapat så att det går att skicka dom.

Betalming via Bank / Kreditkort

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Om PaysonFaktura

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och 0:- avgift. Om du handlar för mer än 300 kr kan du välja att delbetala din Payson faktura över en period av 3, 6, 12 eller 24 månader. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av
ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Allmänt

Då våra delar är avsedda för Sport / tävlingsbruk måste kunden förvissa sig om vad som är godkänt för bilen om den skall andvändas i normal trafik. Det ankommer på kunden att kontrollera så att det är rätt del, att den ej är transportskadad och i felfritt skick.

Varning: Ledlager som används i fel applikation kommer att gå sönder. Vi uppmuntrar våra kunder att veta belastningsratingkraven för deras användning. Dessa lagerhus är ytbehandlade, svetsa INTE på dem av säkerhetsskäl. Svetsning i dem kan skada lagerbanan.

Reklamationer & Garantier

Garanti finns ej för delar som används till tävling. Reklamationen skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Vid eventuell garanti typ material fel etc. ersätts den skadade delen. Frakter, eget arbete & övriga omkostnader ersätts ej.

Om köparen är näringsidkare gäller endast garanti för själva delen som är köpt hos racebil.se

Racebil.se svarar ej för indirekt förlust ,ex utebliven vinst eller rese /transportkostnader eller merjobb /Merkostnader

Om du inte är nöjd med varan du erhållit, tveka inte att kontakta oss på info.racebil@gmail.com, så vi kan lösa problemet. Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål. klicka på denna länken till EU:s Online dispute Resolution ODR.

Upphovsrättslagen

Alla bilder i vår webbshop är skyddande enligt upphovsrättslagen, och får endast användas om skriftligt medgivande har lämnats av oss.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen